Kapsalon N-Style

Havenstraat 14
6171 EE Stein

Tel: 046-4338155
E-mail: kapsalon.n.style@gmail.com
Website: www.kapsalon-n-style.nl

N-Style is een kapsalon voor dames, heren en kinderen. Eind 1989 opende deze salon de deuren aan de Peldenstraat te Stein. Na 15 jaar, December 2004 verhuisde de kapsalon naar de Havenstraat 14 te Stein. Het team werkt met veel plezier en passie als kapsters. De kennis op vaktechnisch gebied en trends blijft op peil door regelmatig cursussen en workshops te volgen.

 

N-Style biedt professionaliteit in een ontspannen sfeer. De kernwoorden, die bij ons passen zijn luisteren, kijken en voelen; luisteren naar de klant zijn wensen, kijken wat bij het gezicht staat, en voelen wat er met het haar mogelijk is. N-Style werkt met de verf  en de verzorgingsproducten van Keune. Voor een professioneel advies, vakkundige kennis en een ontspannen benadering kunt U bij kapsalon N-Style altijd terecht.

Openingstijden:

Maandag: 09.00-16.00

Dinsdag: 09.00-18.00

Woensdag: gesloten

Donderdag: 09.00-21.00

Vrijdag: 09.00-18.00

Zaterdag: 09.00-16.00

Zondag: gesloten

N-Style doneert aan MKD
't Steyntje

Kapsalon N-Style bestond onlangs 25 jaar.
Nicole Driessen van N-Style besloot om tijdens haar 25 jarig jubileumfeest af te zien van cadeaus. Daarvoor in de plaats had ze haar gasten gevraagd om een financiële bijdrage te leveren voor het Medisch Kinderdagverblijf 't Steyntje.

 

De opbrengst van deze actie, maar liefst 800,= euro wordt door 't Steyntje gebruikt om iPad's te kopen. Logopediste Ardy Zambon was hier erg blij mee. Zij zet deze iPad's in als lesmiddel bij de logopedie.

| Ondernemersvereniging Stein | p/a Havenstraat 14 - 6171 EE Stein | info@ovstein.nl | Webdesign: INSPIRED BY WHY - John Baggen |

ML producties - Evenementen

BO-TEK - Bouwkundig tekenbureau

't Veurletste - Brasserie

Tanya Fashion - Damesmode

Slagerij Ruyl

MeCuMa -  Is er voor gesprekken met diepgang.

Korff Schilderwerken

De Vries - Acountantskantoor

Friture Harry - Snackpoint

Just Boeffies - Kindermode