Lebbinck sanitair BV

Kruisstraat 25
6171 GC Stein


Tel: 046-4331839
E-mail: info@lebbincksanitair.nl
Website: www.lebbincksanitair.nl

Lebbinck Sanitair is een familiebedrijf waar nu inmiddels de 2e generatie de leiding heeft en zorgt dat het bedrijf allert en adequaat reageert op de technische ontwikkelingen en de modieuze tendensen.

Bij Lebbinck Sanitair kunt u dan ook terecht voor de levering en installatie van complete badkamers. Niet alleen het sanitair, maar ook het tegelwerk, plafond, verlichting en accessoires worden door ons verzorgd. En wat dacht u van het hak- en breekwerk?
Ook dat regelt Lebbinck Sanitair voor u! Kortom: u hoeft zich slechts bezig te houden met het mooiste uit te zoeken dat binnen uw budget past, de rest regelen wij!

 

Daarnaast bent u ook bij Lebbinck Sanitair aan het juiste adres voor de meer reguliere zaken zolang het maar met gas of water van doen heeft. Lebbinck Sanitair is traditioneel en tendensieus tegelijk. Wanneer u het karakteristieke bedrijfspand ziet verwacht u niet meteen de meest modieuze badkamer van bijvoorbeeld een topdesigner als het Italiaanse huis Alessi, Villeroy & Boch, Sphinx e.a. topmerken, maar andersom verwacht u bij die moderne stijl ook niet het vakmanschap, de ouderwetse gezelligheid en degelijke service die Lebbinck sanitair al sinds de jaren 60 weet te handhaven.

Voor meer informatie; bezoek onze website www.lebbincksanitair.nl

Openingstijden:

Maandag: 8.30-17.30

Dinsdag: 8.30-17.30

Woensdag: 8.30-17.30

Donderdag: 8.30-17.30

Vrijdag: 8.30-17.30

Zaterdag: 8.30-13.30

Zondag: gesloten

| Ondernemersvereniging Stein | p/a Havenstraat 14 - 6171 EE Stein | info@ovstein.nl | Webdesign: INSPIRED BY WHY - John Baggen |

ML producties - Evenementen

BO-TEK - Bouwkundig tekenbureau

't Veurletste - Brasserie

Tanya Fashion - Damesmode

Slagerij Ruyl

MeCuMa -  Is er voor gesprekken met diepgang.

Korff Schilderwerken

De Vries - Acountantskantoor

Friture Harry - Snackpoint

Just Boeffies - Kindermode