Kapsalon-Haarwerken-Byoux-Leony

Valderstraat 7
6171 EL Stein

Tel: 046-4331278
E-mail: leonyharry@gmail.com
Website: pruiken-haarwerken-stein.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: Gesloten

Woensdag: 09.30 tot 17.30 u

Donderdag: 09.30 tot 17.30 u

Vrijdag: 09.30 tot 17.30 u

Zaterdag: 09.00 tot 14.00 u

Zondag: Gesloten

I'M Lipsttick

17,95

Kapsalon & Haarwerken Leony in Stein

Knippen, haarwerken, advies, byoux, cosmetica en meer...

 

Kapsalon & Haarwerken Leony, voor het knippen van uw haar, pruiken & haarwerken en advies. De Salon is er voor zowel dames als heren en is gespecialiseerd in het leveren, verzorgen en begeleiden bij haarverlies om de meest uiteenlopende redenen.

 

Het beste alternatief bij haaruitval

Haaruitval (geheel of gedeeltelijk) kan verschillende redenen en oorzaken hebben. Kapster en haarspecialist Leony vangt samen met u de uitval zo goed als mogelijk op door gebruik te maken van haarwerken van uitmuntende kwaliteit en u te voorzien van een optimaal adviserings- en nazorgtraject

 

Voor ieder haartype een oplossing

Omdat elk mens uniek is, heeft u ruim de keuze wat betreft kwaliteit, kleur en prijs. Niet alleen verzorgt Leony de haarwerken voor particulieren;  inmiddels is de Salon één van de grotere partners van verscheidene zorgverzekeraars, ziekenhuizen en patiënten. Laatstgenoemde kunnen last hebben van haaruitval na een zware operatie, chemotherapie of als gevolg van een overgevoelige huid.

Afspraak bij u op locatie?

 

Ontvangt u ons liever thuis of op een andere locatie naar keuze? Kapsalon & Haarwerken Leony komt naar u toe. Wij nemen voorbeelden mee van haarwerken en -stalen en bespreken uw mogelijkheden. Leony heeft jarenlange ervaring in de advisering via onder meer zorgverzekeraars, ziekenhuizen, maar ook particulieren.

| Ondernemersvereniging Stein | p/a Havenstraat 14 - 6171 EE Stein | info@ovstein.nl | Webdesign: INSPIRED BY WHY - John Baggen |

ML producties - Evenementen

BO-TEK - Bouwkundig tekenbureau

't Veurletste - Brasserie

Tanya Fashion - Damesmode

Slagerij Ruyl

MeCuMa -  Is er voor gesprekken met diepgang.

Korff Schilderwerken

De Vries - Acountantskantoor

Friture Harry - Snackpoint

Just Boeffies - Kindermode