Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren

De Halstraat 17
6171 HJ Stein

Tel: 046-4334156
E-mail: aoeveren@home.nl

Website: www.alexvanoeveren.nl

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: 9:00-18:00

Woensdag: 9:00-18:00

Donderdag: 9:00-18:00

Vrijdag: 9:00-18:00

Zaterdag: 9:00-16:00

Zondag: gesloten

Van 1 april tot en met 23 september op donderdag koopavond tot 20 uur

Naar de volgende ondernemer

U kunt nu ook bij ons terecht voor      uw schoenreparaties

1 september 1994 hebben Alex en Alma van Oeveren de fietsenwinkel van Wim Vaessen overgenomen. Alex is een geboren en getogen Utrechtenaar en Alma's roots liggen in Vleuten. In eerste instantie verkochten zij alle soorten fietsen. Inmiddels is de markt zo veranderd dat zij zich gespecialiseerd hebben in elektrische en gewone fietsen.

 

Ook in de collectie heeft Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren een duidelijke en strategische keuze gemaakt. Alex en Alma voeren twee topmerken: Koga en Sparta waarvan zij een grote collectie hebben staan. Van de elektrische fietsen hebben zij modellen met een voor-, midden- en achtermotor. Op diverse fietsten kunt u Xtra garantie afsluiten zodat u 5 jaar onbezorgd kunt fietsen.  Wilt u eens testrijden? Geen probleem!! Elk model staat voor u klaar om geprobeerd te worden. U zult een nieuwe dimensie ontdekken in het fietsen.

Een fietsmeetsysteem van Bodyscanning en een zadelmeetsysteem van SQ-lab maken de service compleet...want meten is weten en dus belangrijk voor een onbezorgd fietsplezier.

Voor onderhoud kunt u met al uw fietsen terecht dus ook een race- of een ATB-fiets.
Hoewel Fietsspeciaalzaak Alex van Oeveren deze laatste twee fiets soorten niet verkoopt kun u in de werkplaats er wel mee terecht voor u reparatie en onderhoud.

Tijdens de openingstijden kunt u zelf, gratis, uw (fiets)banden komen oppompen.

Loop eens binnen bij Alex en Alma van Oeveren, een gezellige en gastvrije fietsspeciaalzaak waar u de kracht van specialisatie kunt ervaren.

| Ondernemersvereniging Stein | p/a Havenstraat 14 - 6171 EE Stein | info@ovstein.nl | Webdesign: INSPIRED BY WHY - John Baggen |

ML producties - Evenementen

BO-TEK - Bouwkundig tekenbureau

't Veurletste - Brasserie

Tanya Fashion - Damesmode

Slagerij Ruyl

MeCuMa -  Is er voor gesprekken met diepgang.

Korff Schilderwerken

De Vries - Acountantskantoor

Friture Harry - Snackpoint

Just Boeffies - Kindermode