MeCuMa B.V.

Nieuwstraat 28

6171 GS Stein

Tel: 046 - 435 01 62

GSM: +31 6 252 53 221
E-mail: info@mecuma.com
Website: www.mecuma.com

 Welkom bij MeCuMa BV. MeCuMa B.V. is dé specialist in dialoog en reflectie en ziet dialoog als een voortdurend leerproces van interculturele actie. Drie vragen kunnen gesteld worden om zo een proces te realiseren: -Wat wil je veranderen? -Waarin wil je het veranderen? -Hoe ga je de verandering bewerkstelligen? Het doel: 
Op een open manier met elkaar leren communiceren en samenwerken. Werkwijze: Eerlijk en open durven uitkomen voor meningen. 
Openstaan voor ideeën van anderen. Resultaat: 
Meer dialoog, minder discussies “MeCuMa is er om gesprekken met diepgang tot stand te brengen. Om mensen anders te laten nadenken over hun uitgangspunten van actie”. MeCuMa wil bijdragen dat ieder individu als volwaardig lid binnen onze samenleving kan meedoen en dat ondernemingen inzicht krijgen in het belang van communicatie en de professionele cultuur. We zijn in staat mensen te verleiden tot onderzoeken die dieper graven dan de dagelijkse werkelijkheid en hen in verbinding te stellen met hun diepere zelf. “Wij maken werk van denken. 
Wij zijn de vriend van uw vraag”.

Openingstijden:
Maandag: 09.00 - 17.00

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 09.00 - 18.00

Donderdag: 09.00-18.00

Vrijdag: 09.00 - 18.00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

| Ondernemersvereniging Stein | p/a Havenstraat 14 - 6171 EE Stein | info@ovstein.nl | Webdesign: INSPIRED BY WHY - John Baggen |

ML producties - Evenementen

BO-TEK - Bouwkundig tekenbureau

't Veurletste - Brasserie

Tanya Fashion - Damesmode

Slagerij Ruyl

MeCuMa -  Is er voor gesprekken met diepgang.

Korff Schilderwerken

De Vries - Acountantskantoor

Friture Harry - Snackpoint

Just Boeffies - Kindermode